Trenger du ny tannkrone, bro eller veneers? 

Undersøkelse
Bestill time

BittAnalyse

Etter vi har sjekket tennene dine vil vi gjøre vår BittAnalyse. Vi skanner dine tenner og gjør et opptak av kjeveleddsbevegelsene dine. Vi tar

Komplekse Behandlinger

Tannbleking

Gjøres ved medisinsk indikasjon. Det tas avtrykk av kjevene etter undersøkelsen er gjort. Deretter blir det fremstilt blekeskinner som leveres ut sammen med blekemiddel (2 stk sprøyter) og informasjon om bruk sendes med.

Bestill time her

Rotfylling

Noen ganger er nerven i tannen infisert eller betent på et nivå som krever at det må renses ut kjemo-mekanisk. Dette gjøres under bedøvelse og full steril oppdekning. Behandlingen kan gå over 1-3 besøk. Tannen vil trenge en oppbygning med fylling eller krone etter endt behandling. Tilheling kontrolleres om 1 år. Ulike prognoser skyldes ulik alvorlighetsgrad og tilstand på tann.

Tanntrekking enkel

Lokal bedøvelse, fjerning av tann, kompress med eller uten sting. Informasjon gis pasient om post operativ instruksjoner. Ved behov ny time for etterkontroll.

Kirurgisk fjerning av visdomstenner / røtter

Når en tann eller rot ikke fjernes med en enkel trekking vil det være nødvendig for å gjøre en kirurgisk ekstraksjon. Da vil pasienten få bedøvelse og rot/tann vil fjernes under full oppdekning.

Tannprotese (gebiss)

Om pasienten trenger en protese vil det utarbeides et forslag i samråd med tannlegen. Det tas avtrykk av kjever og tanntekniker vil produsere protesen ut i fra ønske. Vi har ofte kombinasjoner som kan gjøres om pasienten er interessert. Spør gjerne for å få alt klart.

Bittskinne / TMD

Kjeveledd, tyggemusklatur og andre nevrologiske tilstander som hodepine, nakke og skuldersmerter kan skyldes bittforhold. Pasienten kan ha godt av en bittskinne som løfter kjevene ut av sambitt - og på den måten avlaster skadelige bevegelser. Spør din tannlege for mer info.

Ta kontakt i dag
Vi ser frem til å kunne tilby deg den hjelpen du behøver og ønsker.
TIME BESTILLING