Om oss

Vi er opptatt av din
TANNHELSE

I dag har tannhelsen forbedret seg betraktelig fra tidligere med tanke på karies (tannråte). Men det er mange tannhelse problem som nå har fått komme mer frem i lyset. Vi lever i dag lengre og har forstått viktigheten av en frisk munnhule.

a young girl holding a hair dryermany points icon gray

Lokalt og nært

Det vi kan bedre
tooth smile

Eies og driftes av tannlege

Vi tror på eierskap og drift av tannklinikker av tannleger, er det beste for pasientene. Vi vet at mange ikke ønsker å støtte kjedebaserte tannklinikker som eies fra skatteparadis.

Qulity

Kvalitet

Holmen Tannklinikk har et mål og det er at du som pasient skal oppleve at du blir ivaretatt på den måten vi ønsker selv å bli behandlet. Vi er en liten klinikk som er opptatt av å kunne tilby den beste kvaliteten.

Enveroment

Miljø

Vi er opptatt av miljøet og har tatt ansvar for vår påvirkning.
Holmen Tannklinikk bruker nå bionedbrytbar plast av de mest vanlige produktene. Vi sender avtrykk digitalt og halverer våre CO2 utslipp.

technoliogy

Teknologi

Vi har investert og lært oss opp i de siste banebrytende teknologiene som tannhelseteknologien kan tilby. Vi vil nå kunne vise og ta ta deg med i den diagnostiske verden på en helt ny og dramatisk metode. Dette vil gjennomføres ved bruk av 3D skanning av tennene og bittet ditt slik at vi sammen kan se på din tannstatus.

Love

Trygghet

Vi vet at mange gruer seg for tannlegebesøk og utsetter det for lenge. Vi ønsker at dette er en klinikk som alle pasienter kan føle seg både sett og hørt. Sammen finner vi løsninger som gjør at din behandling hos oss blir trygg og etter dine ønsker.

Data

Datasikkerhet

Vi lever i en verden som stadig blir med digitalisert. Med økt digitalisering følger også dessverre med nye farer. 
Hvor sikker er dine person- og helsedata? 
Dette spørsmålet har Holmen Tannklinikk tatt på høyeste alvor og tilbyr et journalsystem og røntgensystem som lagrer alt kryptert i Skyen.

Ta kontakt i dag
Vi ser frem til å kunne tilby deg den hjelpen du behøver og ønsker.
TIME BESTILLING